Като наш клиент можете да се възполвате от услугите на нашите партньори при преференциални условия!УниКредит Булбанк е най-голямата българска банка с активи над 12 млрд. лева към края на декември 2012 г. Банката обслужва над един милион граждани и домакинства, частни клиенти, малки и средни предприятия, големи местни и международни компании и др.

"БРАНИЕЛИ СТИЛ" ЕООД е фирма създадена от екип с дългогодишен опит в производството на мебели от масив и мека мебел.  Специализирани сме в проектирането, дизайна и производството, както на корпусна така и на мека мебел. Можем да сътворим и най-нестандартното желание на нашите клиенти, нашата цел е да останат напълно удовлетворени.  http://branielistyle.com/

 Illusion Lab е мястото където всяка привидно невъзможна Ваша илюзия може да се превърне в реалност. Домът,офисът или ресторантът, за който мечтаете – уникален, единствен, направен с душа и сърце, така както самите Вие бихте създали, ако сте интериорен дизайнер. 

Алианц Банк България е универсална търговска банка със седалище в гр. София. Създадена е през 1997 г. Банката приема името на основния си акционер - Алианц България Холдинг на 13 октомври 2003 г.
Алианц Банк България е универсална търговска банка със седалище в гр. София. Създадена е през 1997 г. Банката приема името на основния си акционер - Алианц България Холдинг 
Алианц Банк България предлага своите продукти в над 100 бизнес и финансови центрове, покриващи цялата страна, които успешно се допълват и от широката агентска мрежа на Алианц България Холдинг.

Пощенска банка, с юридическо име "Юробанк България" АД, е водеща универсална банка с над 20 успешни години на българския пазар. Банката предлагаща широка гама от банкови услуги: различни видове сметки и депозити; потребителски заеми, ипотечни заеми; специални продукти за финансиране на малки и средни предприятия и предприемачи; корпоративни кредити; взаимни фондове; инвестиции и парично управление; сделки с валута; кредитни и дебитни карти; банкови гаранции и акредитиви; търговия с ценни книжа и дейности по търговско финансиране.


Банка "ДСК“ е българска банка със седалище в София, специализирана в работата с дребни клиенти. През 2007 г. Банка ДСК има пазарен дял от 20,3% при личните депозити и 32,9% от личните кредити. Тя е на второ място по дял на привлечените депозити след УниКредит Булбанк и на първо – по дял на предоставените кредити.